Rent a Trainer

 

Dacă sunteţi intrigat de acest titlu cititi mai departe

 
 
 

1. În cazul în care Compania Dvs a angajat un trainer extern care vă spune cu 2 zile înainte de training că nu poate onora contractul, ce faceţi? Aveţi 2 posibilităţi:

Posibilitatea A: Vă descarcați nervii pe el, sunaţi participanţii, vă cereți scuze, dați vina pe trainer şi anulaţi trainingul. Amintiţi-vă că trebuie să sunați şi să cancelați rezervarea sălii și catering-ul.

 

Posibilitatea B: Vă descărcați nervii pe trainer, apoi sunați la AEGIS și întrebați dacă unul dintre Trainerii de încredere AEGIS este disponibil în data care vă interesează. Ar putea fi o surpriză plăcută dacă totuși trainingul ar putea avea loc, nu-i așa? Și asta la un înalt grad de Eficiență, Calitate AEGIS și Garanția Returnării Fondurilor.

Teme pentru Rent A Trainer: Vânzări eficiente, Comunicare business, Conflict Management, Retorică, Negocieri, Stress Management, Time Management, etc...
 
 
 

2. În cazul în care lucrați într-o companie care are un departament de Traineri interni, care însă nu sunt formați în domeniul Psihologiei și se ocupă mai mult de training de produs, în timp ce Dvs aveți nevoie de exemplu de un Training de ”Detector de Minciuni”, ce faceți? Simțiți că aveți nevoie de expertiză externă pentru a vă atinge obiectivele interne, șeful vă presează, dar nu aveți soluția ideală?Noi vă propunem să închriați un Trainer AEGIS care în decursul unui timp limitat să vă treacă tot grupul țintă prin trainingul respectiv. Astfel trainerii Dvs interni își vor putea face mai departe treaba, iar Trainerul AEGIS va aduce plusul de Valoare cu care compania noastră se poziționează pe piață.

 
 
3. Dar dacă vreți pur și simplu să vă dezvoltați personal și ați auzit că AEGIS ține traininguri la un înalt nivel de competență, însă nu are nici un training deschis pe tema care vă interesează? Ați vorbit deja cu prietenii și ei au fost entuziasmați de idee Dvs, dar tot aveți problema că nu aveți un trainer competent. Contactați-ne: dacă Dvs aduceți ideea și grupa, noi venim cu o ofertă și un trainer AEGIS. Așa s-a nascut de exemplu Trainingul AEGIS de ”Detector de Minciuni”.
La AEGIS provocările găsesc întotdeauna o ușă deschisă.